Ben je ook toe aan een gezond kleurtje op je gezicht?

9

Ben je ook zo klaar met het winterweer en zou je het liefst fastforwarden naar de zomer? Ik ben wel toe aan een lekker gezond kleurtje op mijn gezicht, want nu lijk ik af en toe wel een spook.

Ik heb van mezelf een hele bleke huid, maar in de winter is het echt heel erg. Iedere dag doe ik foundation en poeder op om er toch nog een beetje gezond uit te zien. Je kan natuurlijk ook een abonnementje nemen op de zonnebank, maar iedereen weet wel hoeveel schade dit aan kan richten. Mijn tip om de winter toch goed door te komen met een gezonde gloed is dit fijne product van Clarins.

zelfbruiner Clarins

Ik gebruik deze zelfbruiner van Clarins vaak één keer in de week, maar het komt ook voor dat ik het pas na een paar weken weer gebruik. Vroeger durfde ik het echt niet aan om zelfbruiner in mijn gezicht te gaan smeren. Je zag zo vaak mensen die helemaal oranje uitsloegen of allemaal strepen in hun gezicht hadden, dat ik me er verre van hield. Dat risico durfde ik echt niet te nemen, totdat ik op stap ging met een collegaatje. Ik had haar die ochtend nog gezien op het werk en toen ik haar ‘s avonds zag, zag ze er zo goed uit. Ik vroeg hoe dit kwam en ze vertelde dat ze die middag de zelfbruiner van Clarins had gebruikt. Deze zelfbruiner vlekt niet en geeft een hele subtiele teint. Je bent dus niet gelijk bruin. Hoe vaker je het gebruikt, hoe donkerder je teint zal worden.

Tips & Tricks voor het gebruik van deze zelfbruiner:

  • Gebruik de zelfbruiner altijd na het douchen. Zo zorg je dat je huid helemaal schoon is en geeft de zelfbruiner geen vlekken
  • Als je tijd hebt, scrub je gezicht dan even tijdens het douchen. Zo verwijder je de dode huidcellen en kan de zelfbruiner beter intrekken.
  • Hydrateer je gezicht na het douchen met een heerlijke dagcrème.
  • Hierna kan je de zelfbruiner opsmeren. Zorg dat je het overal goed uitsmeert, zodat je een mooie egale teint krijgt. Ik neem altijd mijn hals en decolleté ook mee voor het mooiste effect.
  • Laat het even intrekken voordat je je kleren aan doet.
  • Was je handen goed, want je wil niet allemaal vlekken op je handen of je kleding krijgen.
  • Meestal doe ik pas een uurtje later mijn make-up op, om zeker te weten dat de zelfbruiner helemaal is ingetrokken.

clarins zelfbruiner

Deze zelfbruiner van Clarins is een opbouwende zelfbruiner. Hoe vaker je hem gebruikt, hoe bruiner je wordt. Verwacht dus ook niet de eerste keer dat je eruitziet alsof je vier weken op het strand hebt gelegen. Ik vind het echt een voordeel dat de teint zo subtiel is en dat je dus zelf heel goed kan bepalen of je nog wat bruiner wil worden. Als je dat wel wil dan smeer je namelijk de volgende dag je gezicht gewoon nog een keer in.

handtekening Sanne

 

 

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

9 reacties

  1. Hoe herkenbaar. Ik ben ook zo n bleekscheet. En gebruik ook vaak zelfbruiner. Doe r soms ook als nachtcreme. Heb je s ochtends een mooi kleurtje

  2. Wel lekker om in de winter ook een beetje kleur in je gezicht te hebben. Ik gebruik in de winter daarom ook wel een dagcreme met een kleurtje

  3. Wat een goeie! Ik zou dat ook wel willen maar heb net als jij dat ik het niet zo goed durf…. maar dit lijkt me dus een hele fijne gezichts-bruiner. Die vlekken en dat het te nep was hield mij tegen, maar die argumenten heb jij nu weggenomen! Ik ga eens kijken of ik het aandurf!

Leave A Reply