Gave meisjes winterjas Zara

2

 

Ik moest even een shout out doen naar deze winterjas van de Zara. Ik heb hem een paar weken geleden gekregen van mijn lieve moeder en nu het weer wat kouder wordt heeft Feline deze jas al vaak aangehad. Hij staat haar echt zo prachtig. Iedere keer als ik hem aandoe bij haar, dan denk ik weer, och wat ziet ze er beeldig uit! 

 

De Jas

Hieronder zie je de lichtroze winterjas met het prachtige motiefje van bloemen, vlinders en vogels.  De jas is heerlijk warm en zit heel soepel om haar lichaam, dus Feline kan hier heerlijk in spelen en ravotten.

Winterjas Feline Zara Kids

Maar wat ik dus zo leuk vind is dat je de jas ook kan omkeren en dan gewoon een mooie donkerblauwe jas hebt. De ritssluiting is wel nog roze en je ziet in de capuchon het mooie motief van de andere kant. Ik vind dit dus echt superhandig, want Feline draagt bijvoorbeeld ook wel eens een roze broekje en om er dan een roze jas op te doen, vind ik teveel van het goede. Ik draai de jas dan om en dan past hij prachtig bij haar roze broek. Hieronder zie je hoe de jas eruit ziet als je hem omdraait.

Winterjas Feline Zara Kids

De jas is van de Zara Kids en Feline is nu bijna 2 jaar en ik heb voor haar maat 98 gekocht. Deze maat valt perfect en ik hoop dat ze er de hele winter mee kan doen. De jas kost maar 21,95 euro wat ik een hele schappelijke prijs vind voor een winterjas.

 

Feline jas Zara Kids

 

Vind jij deze jas ook gaaf? Hier kan je hem kopen: ZARA KIDS!

handtekening Sanne

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

2 reacties

  1. Wow wat een mooie jas. Ik ga dit weekend een winterjas kopen voor mijn dochter, dus ik ga zeker even bij de Zara kijken of ze hem nog hebben! Thanks voor de tip!

  2. Ik heb deze jas vorige week ook voor mijn dochtertje Kiki gekocht. Ik ben er ook heel erg blij mee en hij staat haar prachtig!

Leave A Reply