Sprookjeswonderland

0

 

Wil je je kids graag een dagje mee uit nemen, ga dan eens naar Sprookjeswonderland. Sprookjeswonderland is in Enkhuizen, voor ons dus echt wel een stukje rijden, maar zeker de moeite waard. Het is een pretpark/speeltuin, maar dan echt voor kleine kinderen. Ik denk zelf dat het tot een jaar of 10 a 12 leuk is. Als je aankomt krijg je wel een soort Efteling gevoel, maar dan in het klein. Alles is heel mooi gemaakt en ieder detail klopt. Het is een supernetjes en schoon park.

Het park is echt ingericht voor de kleintjes en dat maakt het ook zo leuk. Ze hebben hier geen enorme attracties of achtbanen, het is allemaal wat kleinschaliger. Je kind kan en mag dan ook overal in, wat hartstikke fijn is.

Wij gaan er zo’n twee keer per jaar heen en dit jaar zijn we gelijk in het openingsweekend geweest. Het was hartstikke lekker weer, dus we hadden zoiets van laten we er weer eens naartoe gaan. Favoriet van de kinderen blijft toch wel het kabouterbos. Hier staan allemaal kleine kabouterhuisjes waarin dan van alles gebeurt. Het is allemaal op kinderniveau en er worden allemaal leuke liedjes afgespeeld.

Nieuwe attractie

Sinds dit jaar hebben ze een nieuwe attractie, de hekspeditie. Je gaat dan op een vliegend tapijt over het park vliegen achter de heks aan. Dit is de enige attractie waar je langer dan 100 cm voor moet zijn. Tijn was eerst met papa geweest en wilde later in de middag nog een keer met mij. Ik was erg benieuwd. De attractie is echt super mooi gemaakt en alles klopt eraan. Ik werd er alleen heel erg misselijk van. Je keek dan naar een bioscoopscherm en je zat (op een stoel) in een zwevend tapijt en dan vloog je over het park. De stoelen gingen dan heen en weer. Ik kon hier niet zo heel goed tegen, dus ik sla deze attractie volgende keer even over. Tijn had gelukkig nergens last van.

Hieronder een paar foto’s van de favoriete attracties van Tijn en Naut:

Het kabouterbos

De bootjes

 

De paarden

Auto’s

Wil je ook zo’n gezellig dagje met je kids, kijk dan op de website voor meer informatie!

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply