Shape your life

3

 

Sporten in een cabine die 50 graden wordt. Iedereen denkt dan meteen, ben je gek geworden? Maar nee, ik ben niet gek geworden. Ik vind het heerlijk.

Sinds een paar maanden sport ik bij BBB Healtboutique in Delft. Dit is een kleinschalige sportschool speciaal voor vrouwen. Via Facebook zag ik een advertentie voorbij komen dat je er een gratis proefles kon volgen en dit heb ik meteen gedaan. Wanneer je echt beslist dat je lid wil worden dan krijg je een gesprek over waarom je komt sporten en welke doelen je graag wil behalen. Mijn doel is afvallen, want er zitten nog heel wat baby/zwangerschapskilo’s aan en ik wil gewoon fitter worden. Wat ook nog een mooie bijkomstigheid is, is dat ik meer tijd aan mezelf wil besteden en dat doe ik op deze manier ook meteen.

Aan het begin krijg je een meting, hierbij gaan ze je wegen en je opmeten. Je armen, heupen, benen enzovoort worden opgemeten, zodat je na een paar maanden kan zien of het sporten resultaat heeft gehad. Als je wil en dat doe ik wel kan je ook nog coaching krijgen over je voeding. 

Dan kies je een sportprogramma waar je aan wil werken en daar krijg je dan specifieke oefeningen bij die je in de cabine uitvoert. Je kan bijvoorbeeld heel erg gericht werken aan je buik of benen, maar je kan er ook voor kiezen om het hele lichaam te trainen. Door de warmte zweet je sneller en het schijnt extra goed te zijn voor de vetverbranding. In Delft zijn er 5 cabines en er is altijd iemand van BBB Healt Boutique aanwezig om te kijken of je de oefeningen goed doet en je hierin te begeleiden. Ook hebben ze groepslessen waar je aan mee kan doen. De kleinschaligheid en de persoonlijke begeleiding vind ikzelf hartstikke fijn en is ook een soort stok achter de deur om te blijven gaan.

 

Sporten BBB Delft

Wat ze ook goed bedacht hebben is dat op bepaalde dagen/uren je je kinderen mee mag nemen. Ik neem Feline wel eens mee, wanneer Tijn en Naut op school zijn. Feline kan daar lekker spelen of een beetje rondlopen en ik kan een half uur lang even intensief trainen. Een echte win-win situatie!

Ik ben nu alweer een maandje niet geweest, omdat we drie en een halve week op vakantie zijn geweest, maar morgen staat mijn eerste lesje weer gepland. Ik heb er zin in!

Heb jij nou ook zin om af te vallen of gewoon lekker te sporten in een warme cabine, neem dan eens een kijkje op hun site en je kan altijd een proefles boeken om te kijken of je het wat vindt.

 

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

3 reacties

 1. Avatar

  Bij mij om de hoek zit er ook een. Ik ga toch eens een proefles aanvragen. Ik ben benieuwd of ik tegen die hitte kan! Leuk artikel.

  • Avatar

   Hoi Lotte,
   Leuk om te lezen dat je er over aan het nadenken bent om ook een keer een proefles te gaan doen. Ik zou het zeker doen! Het is echt de moeite waard 😉
   Heel veel succes!
   Groetjes Sanne

Leave A Reply