Musthaves voor het nieuwe schooljaar!

6

 

Het einde van de vakantie is in zicht en de kids moeten weer naar school. Je begint in je kasten te zoeken naar alle drinkbekers, broodtrommels, rugzakken en andere schoolbenodigdheden. Is alles nog wel compleet en vindt mijn zoontje zijn brandweerman Sam lunchtrommel nog steeds leuk of wordt hij hier toch een beetje te oud voor? Een nieuw schooljaar, een nieuw begin. Een goed excuus om weer eens wat leuke nieuwe dingen voor je kinderen aan te schaffen. Hieronder een paar van mijn eigen favorieten:

Drink in the box

Het herbruikbare pakje van Drink in the Box vind ik echt ideaal. Je wil je kind graag gezonde dingen mee naar school geven en met dit drinkpakje kan dit ook. Ik doe er meestal gewoon water in, maar zoals je op de foto ziet kan je er ook wat fruit in doen, zodat het water een lekker smaakje krijgt. Het is veel beter voor het milieu en het scheelt jou weer bij het boodschappen doen. Je hoeft niet meer al die pakjes mee naar huis te slepen.

 

Rugzakjes

rugzak eef lillemor

Deze rugzakjes van Eef Lillemor zag ik voorbij komen op Facebook en ik vind ze gewoon zo schattig. Ik ben nog op zoek naar een rugzakje voor mijn dochter die bijna naar de peuterspeelzaal gaat en dit is zeker een kanshebber. Je hebt ze in verschillende kleuren en prints. Voor iedereen zit er dus wel iets leuks bij! Je kan ze onder andere kopen bij deze webshop.

 

Broodtrommel

lunchbox

 

Kennen jullie deze broodtrommels al? Het is een setje van drie, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken of je de juiste maat wel hebt. Ze kosten maar 6,95 voor de hele set. Ook leuk om het fruit voor je kinderen in te doen. Je kan ze kopen bij deze webshop.

 

Potloden in een prachtig bewaarblik

potloden bewaarblik

Zijn jouw kinderen ook zo dol op kleuren. Met deze prachtige potloden van Eeboo kunnen je kids lekker creatief bezig zijn. Er zitten 24 prachtige potloden in het prachtige bewaarblik en je kan hem hier kopen.

Wolken schrift

schrift elf lillemor

 

Wat een prachtig schriftje van Eef Lillemor. Hier word je toch gewoon gelukkig van, die lieve wolkjes. Je gaat er gelijk netjes van schrijven, omdat je dit schriftje natuurlijk mooi wil houden 😉 Hier te koop.

 

Etui

hema etui

Een leuke etui voor al je mooie pennen en potloden kan natuurlijk niet ontbreken in het nieuwe schooljaar. Wat vinden jullie van deze vrolijke etui van de Hema. Een goed formaatje waar je al je spullen in kwijt kan.

 

Macaron gummen

gummen macarons

Houden jij en je kids ook zo van macarons? Dan is deze gummenset een must voor je school uitzet. Hoe leuk zijn deze gummen in de vorm van een macaron. En je dochter kan ze gelijk uitdelen aan  haar vriendinnen, want er zitten 9 stuks in de prachtige verpakking. Hier koop je deze set met gummen al voor 5,50 euro.

 

Wat hebben jullie allemaal gekocht voor je kids dit jaar? Hebben jullie zelf nog leuke tips voor het nieuwe schooljaar, laat het dan hieronder weten!

handtekening Sanne

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

6 reacties

  1. Ik geef mijn kinderen altijd een flesje water mee, maar die pakjes van drink in the box zijn wel heel erg leuk. Vooral die kleurtjes. Ik ga er gelijk drie bestellen voor mijn kindjes!

  2. Ja, die gummen zijn te gek! Mijn dochtertje is nu 8 jaar en die zal ze ook vast hartstikke leuk vinden. Thanks voor de tip!

  3. Die rugtassen! Ik ben helemaal gek van Eef Lillemor, voor mijn dochtertje Bente heb ik al 2 posters van Eef Lillemor op haar kamer. Die tasjes zijn ook erg gaaf, misschien ga ik er wel eentje kopen 😉

Leave A Reply