Review: Boek ‘Easy Peasy Lunchbox’

3

 

Iedere ochtend sta je weer de lunchtrommeltjes van je kinderen klaar te maken en vraag je je af, wat zal ik er nu weer eens in doen? Is het niet eens leuk om je kinderen te verrassen met iets anders dan een boterham met kaas? Dan ben je bij Easy Peasy aan het juiste adres. Het is het derde boek van Easy Peasy en is helemaal toegespitst op de 10-uurtjes en de lunchbox die je mee geeft naar school. 

De recepten in dit boek zijn echt niet alleen weggelegd voor keukenprinsesjes. Veel van de recepten zijn makkelijk en zeker niet tijdrovend om te maken. Wat ik zelf heel fijn vindt aan de Easy Peasy recepten is dat ze allemaal erg gezond zijn en de kids vinden ze vaak heerlijk. Dus ben jij ook op zoek naar wat variatie of wil je je gewoon laten inspireren dan is dit boek echt iets voor jou!

 

easy peasy boek

Wat kom je zoal tegen in het boek?

In het begin wordt er wat basisinformatie gegeven en daarna krijg je 20 pagina’s met ideeën voor heerlijke 10-uurtjes. Verder staan er 60 afwisselende recepten in voor je lunchbox, dus daar kan je wel even mee vooruit. Een tipje van de sluier van een aantal recepten die je tegenkomt: cookiedoughballetjes, broccoli-kaaspatties, paleobrood en zelfgemaakte eierkoeken.

 

Easy Peasy

 

Na het lezen van het boek kreeg ik gelijk zin om zelf aan de slag te gaan. Als 10-uurtje heb ik de Frozen Yoghurt Fruit bar gemaakt. De kinderen vonden het heerlijk en ik had voor Feline (1 jaar) een stukje bewaard en dat heeft ze thuis lekker opgegeten. Het recept heb ik ook op mijn site gezet en kan je hier vinden -> Frozen Yoghurt Fruit Bars.

Ook ben ik aan de slag gegaan om eens wat anders in hun lunchtrommeltjes te doen. Ik heb de boekweit pannenkoekjes met bietenspread gemaakt. Tijn vond de pannenkoekjes heerlijk, maar was iets minder fan van de bietenspread. Je kan er ook een andere groentespread op doen, dus dat ga ik volgende keer eens proberen. Het recept van de Boekweitpannenkoekjes kan je hier vinden -> Boekweit pannenkoekjes met bietenspread.

 

Ben je net als ik ook helemaal enthousiast geworden en heb je zin om de recepten uit het boek ‘Easy Peasy Lunchbox’ te gaan maken? Mama Challenge mag 2 ‘Easy Peasy Lunchbox’ boeken weggeven!

Dit kun je doen om het geweldige ‘Easy Peasy Lunchbox’ boek te bemachtigen:

  • Like Mama Challenge op Facebook & Instagram
  • Zet in een reactie op het bericht op Facebook of onder dit bericht waarom jij dit boek graag zou willen winnen.

 

We zijn benieuwd naar jullie reacties. Donderdag 21 september worden de winnaars bekend gemaakt!

 

 

lunchbox challenge

Tip: Op de site van Easy Peasy kun je je nu inschrijven en dan krijg je in de week van 15 t/m 22 september 2017 iedere dag gratis tips, inspiratie en recepten voor je lunchbox en de 10-uurtjes van je kinderen. Klik hier om je ook in te schrijven!

 

handtekening Sanne

 

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

3 reacties

  1. Ik heb het gewone Easy Peasy boek en daar ben ik heel enthousiast over. Ik ben benieuwd wat er allemaal in het lunchbox boek staat, dus zou hem graag willen winnen.

  2. Ik heb Mama Challenge geliked op Facebook en ik ben erg benieuwd naar het lunchbox boek. Ik heb twee kids en ze zijn nu 5 en 7 jaar. Wat variatie in hun trommeltje zou fantastisch zijn!

Leave A Reply