Review: Duo wagen Phil & Teds Vibe

1

Wat ziet dat er handig uit! Deze reactie heb ik zo vaak gekregen wanneer ik op pad was met de duowagen van Phil & Teds. En ja, dat vond ik zelf eigenlijk ook wel. 

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje heb ik van mijn moeder een prachtige kinderwagen gekregen van Maxi Cosi en daar was ik heel erg blij mee. Toen de tweede op komst was heb ik zo’n meerijdplankje aangeschaft en dit ging prima, want tussen mijn twee jongens zit 2 jaar en 4 maanden. Naut kon dan heerlijk in de wagen liggen of zitten. Tijn liep heel erg veel en als hij moe was kon hij op het plankje staan. Ietwat onverwacht werd ik zwanger van de derde en daar zat maar 1 jaar en 4 maanden tussen. Oei wat moest ik nu. Met 1 jaar en 4 maanden kon Naut al wel lopen, maar nog geen hele grote afstanden en heel de tijd op het plankje staan…tja daar vond ik hem echt nog te klein voor. Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik deze duowagen van Phil en Teds moest aanschaffen, want tja ik had al een mooie wagen en hoeveel en hoe lang zou ik deze wagen gaan gebruiken?

phil-teds-vibe

Uiteindelijk heb ik de Phil en Teds Vibe toch aangeschaft en wat was dat een goede keuze. Feline kon heerlijk in het nestje liggen en Naut met het stoeltje erboven. Dit gaf mij gewoon de mogelijkheid om met drie kinderen op een makkelijke manier lekker te gaan wandelen of even wat boodschappen te doen.

 

Voordelen:

 • Mooi design.
 • Ze zitten achter/onder elkaar. Je bent dus niet extra breed en je past gewoon makkelijk door alle gangpaden in winkels.
 • de Maxi cosi past ook op de wagen.
 • Veel verschillende combinaties mogelijk voor alle leeftijden
 • Makkelijk in te klappen.
 • Goed schoon te houden doordat je de zitjes eruit kan halen en kan wassen.
 • Voor een duowagen is hij ingeklapt heel erg plat en klein, dus hij past makkelijk in je auto.
 • Je kan met 1 hand remmen.
 • Het omwisselen van de zitjes naar de verschillende posities gaat heel erg makkelijk.

phil-teds-vibe

Nadelen:

 • De Phil en Teds Vibe heeft maar 1 wiel vooraan en ik vind de wagens met twee wielen vooraan toch net iets wendbaarder en steviger.
 • Wanneer je baby in het nestje ligt moet je goed opletten dat de baby het niet te warm krijgt, omdat broertje/zusje erboven op zit met het stoeltje.
 • Je baby is sneller uit het nestje (wiegje) gegroeid dan in een normale kinderwagen.

vibe cocoon

Zoals je kan zien wegen de nadelen niet op tegen de voordelen en ben ik super blij dat ik deze wagen toch heb aangeschaft. Achteraf had ik gewild dat ik hem gelijk bij mijn eerste had aangeschaft. Maar ja, als je altijd alles van te voren zou weten…

Je kan de Phil en Teds Vibe als duowagen al aanschaffen voor 650 euro. Je moet dan nog wel het nestje/wiegje apart aanschaffen. Wil je meer informatie over deze fantastische wagen, neem dan eens een kijkje op de site van Phil en Teds. 

 

handtekening Sanne

 

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

1 reactie

 1. Super review! Zelf heb ik op dit moment maar 1 kind (ik verwacht dat dit zo blijft). Hierdoor is de duo functionaliteit voor mij niet van toepassing. Zijn de normale wagens ook goed of gaat het puur om de duo wagen?

  Alvast bedankt voor je reactie!!!

Leave A Reply