Review Daily Organic producten Albert Heijn

4

 

Vandaag liep ik in de Albert Heijn en wilde ik nieuwe handzeep kopen voor in de badkamer. Opeens viel mijn oog op de nieuwe organic lijn van de Albert Heijn. Daily Organic heet de lijn. De producten zien er mooi en fris uit. In totaal zijn er 12 producten, die ik hieronder nog even zal noemen. Ik heb er vier meegenomen om uit te testen. De handzeep natuurlijk, want die had ik sowieso nodig. Een dag en een nachtcreme en showergel. De showergel was wel een twijfel, want ik hou er eigenlijk heel erg van als een showergel lekker ruikt en ik denk dat deze redelijk neutraal zal zijn van geur. Ik vond hem er gewoon mooi uitzien en met een handig pompje is hij toch in mijn winkelwagentje belandt.

De producten zijn biologisch en bevatten geen parfum.  De Daily Organic producten hebben allemaal het Ecocert keurmerk en het Nordic Swan Eco Label. Dit eco label stel hoge eisen aan omgeving en klimaat. Op de website van de AH staat ook dat het veganistisch is.

Ik heb de producten nu een paar dagen gebruikt en ik vind het sowieso top dat Albert Heijn een biologische verzorgingslijn aanbiedt. De prijzen zijn ook erg aantrekkelijk, want de dag en de nachtcreme waren maar 2,99 per stuk. Ik vind dit zelf echt best wel goedkoop. Wat ik wel merk is dat ik vooral van de gezichtscrème wel wat kleine puistjes krijg en ik mis hier toch echt wel een lekker geurtje. De douchegel voelt echt superfijn aan en dit zou ook wel een douchegel kunnen zijn die ik hierna weer zou kopen. De verpakking met het pompje vind ik erg fijn in gebruik. De handzeep staat nu in de keuken en schuimt lekker en je hebt zeker het gevoel dat je handen er schoon van worden.

De producten zijn dus heel erg fijn in gebruik, maar ik mis zelf wel een geurtje. Hou je er juist van dat het lekker neutraal is of heeft jouw huid dit ook echt nodig? Dan zou ik deze Daily Organic productlijn zeker een keer gaan uitproberen!

Neem ook even een kijkje op de site van de Albert Heijn om te kijken welke producten ze allemaal hebben!

 

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

4 reacties

 1. Avatar

  Geachte heer, mevrouw,

  Kunt u mij vertellen waar ik Daily Organic dagcrème nog kan kopen, nu Albert Heijn het recentelijk uit haar assortiment heeft gehaald? Ik was meer dan tevreden over dit product en het lukt mij niet een vergelijkbaar product te vinden. Ik hoor het graag. Bij voorbaat hartelijk dank. Met vriendelijke groet,

  JD

 2. Avatar

  Hoi,

  Van de nachtcreme kreeg ik ook in het begin een paar pukkeltjes, maar nu niet meer. De dagcreme vind ik heerlijk in het gebruik, smeert prima uit. Ik moet nu een nieuwe kopen, maar bij mijn Albert Heijn hadden ze de lijn niet meer ?

 3. Avatar

  Volgens mij is deze lijn nu bij Albert Heijn vervangen door Care Organic (in groene verpakkingen).

Leave A Reply