Vrolijk Pasen!

0

 

Afgelopen zondag en maandag was het Pasen.  Een paar dagen lekker vrij van school en werk om samen met het gezin te zijn. Ik kan me van vroeger niet herinneren dat we dit echt uitgebreid vierden. We gingen wel altijd paaseitjes zoeken en volgens mij gingen we ook wel lekker ontbijten, maar het lijkt wel of Pasen steeds meer een trend wordt in Nederland.

Ook in de winkels zie je steeds meer leuke Paas spulletjes. Ik heb bij de Hema een heel leuk mint groen tafelkleed gekocht met gele stippen en daarbij had ik gele servetjes gekocht. Ook hadden ze van die leuke kleine kuikentjes. Bij de action heb ik waxinelichtjehouders gekocht met een konijntje en een eendje erin, superschatting en ze waren echt maar een euro ofzo. Je kan dus voor weinig geld echt een leuke paastafel creëren.

Hoe hebben wij Pasen gevierd?

Wij zijn op zondag naar mijn schoonmoeder in Leiden geweest. Zijn vader en schoonzusje (met kids) waren er ook. We wilden eerst gaan wandelen in de horsten, om daarna bij mijn schoonmoeder te gaan lunchen. Toen we daar aankwamen regende het keihard en begon het ook nog te hagelen. Dit plan ging uiteindelijk niet door en toen zijn we maar gelijk naar haar huis gegaan om eitjes te zoeken in de tuin en te brunchen. Maandag zijn we naar mijn moeder geweest. Mijn broers met aanhang waren er ook. Hier hebben we eitjes gezocht en lekker geluncht. De kinderen hadden dus geluk en hebben twee keer eitjes mogen zoeken. Feline, nu 1 jaar, ging ook echt al in de tuin op zoek naar eitjes.

Hoeveel eitjes er uiteindelijk al in die kleine mondjes zijn verdwenen in plaats van in het mandje, dat wil ik eigenlijk maar niet weten. Gelukkig is het maar 1 keer Pasen en mogen ze daar dan ook lekker van genieten.

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply