Een lichtpad van konijntjes!

0

Wanneer je helemaal boven slaapt en de wc is een verdieping lager, dan kan dat ‘s nachts nog wel eens voor problemen zorgen. Vooral wanneer je kinderen ‘s nachts ook zindelijk aan het worden zijn. Af en toe moeten ze dan nog wel eens ‘s nachts of ‘s ochtendsvroeg naar de wc. Heel veel kleine kinderen vinden het best wel eng om in het donker de trap af te gaan. Zo ook mijn kinderen. Hoe kan je dit nou oplossen?

Je kan ze uiteraard een zaklamp geven, maar ik weet niet hoe gerustellend je kids dat vinden? Ik heb nu een geweldige oplossing en dat zijn deze drie schattige konijntjes. Ze heten Léo, Léni en Lila. Het zijn draadloze lampjes die niet warm worden. Je kan ze dus overal neerzetten. Toen ik ze mocht uitproberen van Olala Boutique waren de kids gelijk enthousiast. Er waren drie lampjes en drie kindjes dus dat kwam mooi uit. De eerste week hebben ze dan ook iedere avond met hun konijntje in bed geslapen. Na een tijdje merkte ik dat mijn dochter toch liever haar eigen nachtlampje had en dat kwam eigelijk wel goed uit.

Olala konijntjes

De boys hebben nu allebei een eigen konijntje die naast hun bed staat. Wanneer ze ‘s nachts naar de wc moeten kunnen ze hun konijntje meenemen en voor de zekerheid staat er ook een konijntje in het midden van de trap. Zo hebben ze toch een herkenningspunt en een zacht licht en kunnen ze de wc goed vinden. Bij ons werkt dit systeem perfect. Ik kan me ook nog voorstellen dat je een konijntje in de wc zet, maar dat hebben wij niet gedaan. 

De Olala Boutique draadloze ledlampjes zijn gemaakt van veilige materialen en speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes, zodat je kindje ze makkelijk vast kan pakken en mee kan nemen. Léo, Léni en Lila laden snel  op zodra ze op het inductie basisstation worden geplaatst. En na slechts drie uur laden zorgen de konijntjes voor een geruststellend lichtje dat minimaal 12 uur blijft branden.

Conclusie:

Ik vind deze lampjes echt een aanrader voor jongere kinderen. Het design is prachtig en de konijntjes zien er superlief uit. Mijn kinderen zijn er echt dol op en het is ook grappig dat ze alledrie een naam hebben. Als verbeterpuntje heb ik dat ik het licht soms best fel vind. Het zou fijn zijn als er twee standen zouden zijn. Een felle stand en een gedimde stand. Al met al denk ik dat je je kinderen hier heel erg blij mee maakt en voor jezelf kan het ook fijn zijn dat je kinderen niet iedere keer de lampen in de gang aandoen als ze naar de wc moeten. Zo kan jij lekker rustig doorslapen!

Je kan de Olala LED nachtlampjes hier kopen!

Olala led nachtlampjeOlala LED nachtlampje Solo (Léo), adviesprijs €29,95
Olala LED nachtlampje Trio-Set (Léo, Léni en Lila), adviesprijs €49,95

handtekening Sanne

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply