Nieuwe Mamablogger: Naomi

0

 

Mijn naam is Naomi Dellaert – De Decker. Ik ben 32 jaar en woon in de Zandstraat een gehucht in de provincie Zeeland. Sinds 2013 ben ik samen met Robbert. In september 2015 zijn wij op mijn 30ste verjaardag getrouwd.

Samen met Robbert heb ik 2 dochters. Guusje is mijn oudste dochter en is geboren op 4 september 2016. Ik was redelijk snel weer zwanger en op 17 november 2017 is mijn dochter Saar geboren. Helaas is mijn dochter Saar ‘stil’ geboren via een keizersnede.

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het leuk vind om te schrijven over moeder zijn. Ik schrijf het liefst over mijn leven met een dreumes en de dingen die ik daarin tegen kom – zowel goed als minder goed-. Ook wil ik graag schrijven over hoe het is om een moeder te zijn van een dochter die er niet meer is.

Voor Mama Challenge ga ik iedere maand een blog schrijven over onderwerpen die ik tegenkom in het moederschap. Ik ga bloggen over de dingen die ik meemaak met mijn dochter Guusje, maar ook over mijn dochter Saar, die er helaas niet meer is.

Ik schrijf ook nog voor mijn eigen blog www.mamavanguusjeensaar.nl en je kan me ook op Facebook & Instagram vinden onder @mamavanguusjeensaar. Ik zou het hartstikke leuk vinden als je daar een kijkje wil nemen en daar kan je natuurlijk zien hoe het verder met mij gaat.

 

Liefs Naomi

Share.

About Author

Naomi Dellaert - de Decker

Hoi, ik ben Naomi en ik ben begonnen met bloggen omdat ik het leuk vind om te schrijven over moeder zijn van een dreumes, dingen die ik tegen kom – zowel goed als minder goed-, maar vooral ook hoe is het om een moeder te zijn van een dochter die er niet meer is. Mijn eigen blog is www.mamavanguusjeensaar.nl

Leave A Reply