Lak je mee? Nieuwe lente nagellak van Essie!

2

De lente is begonnen! Je trekt al je vrolijke kleding weer uit de kast en daar horen natuurlijk vrolijke nagels bij. Je kan je nagellak natuurlijk matchen met je outfit of een kleur kiezen die er gewoon gezellig bij past. Zelf hou ik heel erg van pasteltinten en van roze nagellak. Via een reclame van Essie zag ik weer allerlei leuke kleurtjes voorbij komen en ik heb 7 nieuwe kleuren gekocht. Ik gebruik niet altijd Essie, hoewel het wel een fijn merk is. Ik heb ook nagellak van de Hema, L’oreal en zelfs van de Lild.

Hoe lak ik mijn nagels?

Ik zorg er eerst altijd voor dat mijn nagels weer netjes zijn, dus of ik knip ze even of ik vijl ze netjes. Nagellak blijft minder goed zitten als je nagels vettig zijn, dus was eerst altijd je handen voordat je gaat beginnen. Je kan ook met nagellak remover je nagels even schoon maken. Dan breng ik een base coat aan. Dit zorgt ervoor dat de kleur niet in je nagels trekt en beschermt je nagel eigenlijk tegen de nagellak.

Daarna breng ik de nagellak zelf aan. Meestal zijn 2 lagen eigenlijk wel genoeg. Als je maar 1 laagje doet is hij vaak net te dun en schijnt hij nog een beetje door. Doe liever meerdere dunne lagen dan één dikke laag. Je laat de lak dan goed drogen en als laatste breng je dan nog een topcoat aan. De topcoat beschermt de lak, dus je krijgt minder beschadigingen. Ook geeft het een extra mooie glans aan je nagels. Wanneer je een foutje hebt gemaakt en je bent uitgeschoten kan je dit natuurlijk weghalen met een wattenstaafje met nagellak remover.

Als laatste smeer ik daarna mijn handen altijd in met een handen crème. Ik vind zelf de amandel crème van The Body Shop heel erg fijn. Zo nu zijn je handen helemaal verzorgd en klaar voor de lente/zomer!

De nieuwste kleuren van Essie koop je hier.

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

2 reacties

Leave A Reply