What’s in my make-up bag?

1

 

Ik hou heel erg van make-up en vroeger kocht ik veel verschillende dingen. Iedere keer als ik wat nieuws zag, moest ik het uit proberen. Nu ik wat ouder ben wissel ik wat minder en geef ik ook wat meer om de kwaliteit van de producten. Hier zijn mijn 8 favoriete make-up producten die je altijd in mijn make-up tas kunt vinden.

 

make-up bag

 

1. Clarins Beauty Flash Balm – 31,95 euro

Deze beauty flash van Clarins laat alle vermoeidheidstekenen verdwijnen en dat klinkt iedere moeder toch als muziek in de oren. Het laat de gelaatstrekken er direct meer ontspannen en gladder uitzien en zorgt voor een stralende teint. Je brengt dit onder je make-up aan en hierdoor blijft het extra goed zitten. Ideaal voor het uitgaan of als je nog een lange dag voor de boeg hebt.

 

2. Bodyshop Super Volume mascara – 12,50 euro

Sinds ik als bijbaantje bij The Bodyshop heb gewerkt (let wel, dit is inmiddels al wel 17 jaar geleden) gebruik ik deze Super Volume mascara. Deze mascara geeft je wimpers in een handomdraai een dosis intense kleur en volume. Een hele fijne mascara die niet klontert. Af en toe probeer ik wel eens een andere mascara uit, maar er werkt er geen een zo goed als deze!

 

3. Mac Mineralize skinfinish poeder – 31,50 euro 

Mineralize Natural van Mac is een traag gebakken luxueus gezichtspoeder met mineralen die zorgt voor een natuurlijk matte finish. Zo krijg je een perfecte lichte dekking. Het poeder is te gebruiken om foundation te fixeren of als touch-up tijdens de dag. Mac is misschien wel iets duurder, maar dit is een geweldig product wat goed matteert en de hele dag blijft zitten.

 

4. Beautyblender – 19,95 euro

Ik heb de originele roze beautyblender, maar er zijn tegenwoordig ook een heleboel (neppe) beautyblenders die een stuk goedkoper zijn. Ik vind het heel fijn om mijn foundation hiermee aan te brengen. Doordat de spons eivormig is vormt het perfect naar de contouren van je gezicht. Je hebt ze in allerlei leuke kleurtjes.

 

5. Wenkbrauwpotlood Estée Lauder – 24 euro

Dit wenkbrauwpotlood van Estée Lauder vind ik geweldig. Aan de ene kant zit het potloodje en aan de andere kant het borsteltje. De kleur is erg mooi en natuurlijk. Hij blijft goed zitten en doordat er ook nog poeder bij zit krijg je echt een mooie look. Het is dus 3 in 1. Ik heb zelf kleur 2: Light Brunette.

 

6. Clinique Chubby Stick Intense – 20,50 euro

Dit product van Clinique is dé perfecte combinatie van een vochtinbrengende lipbalsem en dekkende lipstick. De kleur is erg mooi en ik heb zelf altijd Plushest Punch. Erg makkelijk om aan te brengen en dus ook makkelijk voor onderweg.

 

7.  Oogschaduw Catrice deluxe – 4,80 euro

Ik heb dit oogschaduwpalet een paar maanden geleden gekocht bij de Kruidvat. Er zitten drie kleuren in en je kunt ze mooi mengen. De kleuren zijn redelijk neutraal, maar op je oog toch prachtig. De oogschaduw heet deluxe en die naam vind ik niet helemaal passen bij het doosje. Maar goed voor 4,80 euro vind ik deze oogschaduw perfect en omdat het doosje niet zo groot is kan je hem makkelijk meenemen in je tas.

 

8. Foundation van Milani – 12,49 euro

Deze 2 in 1 foundation van Milani vind ik zelf erg fijn. Hij dekt heel goed, dus gebruik er zeker niet te veel van. Ik zelf gebruik nu de kleur creamy vanilla. Ik heb best een lichte huid en in de zomer is deze kleur perfect, maar voor de winter ga ik een tintje lichter nemen. Er staat ook bij dat hij waterproof is en ik heb inderdaad wel gemerkt dat hij ook als het regent perfect blijft zitten.

 

Wat zijn jouw favoriete make-up producten die echt niet in je make-up tas kunnen ontbreken?

 

handtekening Sanne

 

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

1 reactie

 1. Avatar

  Mijn favoriete producten:
  Oogpotlood van Rimmel- scandaleyes sparling black.
  Oogschaduw- ombre a paupieres van Chanel nummer 286
  Mascara- le volume van Chanel.

  Foundation – MAC mineralize
  Daarna Etos fixing powder.
  Blusher ook van de Etos.

  Lippenstift van Rimmel of net wat er in mn tas zit.

  Enne ook niet onbelangrijk, voor m’n haar heb ik sinds deze zomer de producten van Sebastian ontdekt. Deze zijn echt geweldig! Als je haar maar goed zit toch??

Leave A Reply