Alternatieve Kerstballen!

0

 

It’s beginning to look a lot like Christmas….  Kijken jullie ook zo uit naar Kerstmis? Ik wel, heerlijk al die mooie lichtjes en de gezelligheid. Binnenkort wordt het weer tijd om de kerstballen van zolder te halen. Ieder jaar zijn er natuurlijk weer nieuwe trends op kerstballen gebied, maar ja om nou ieder jaar nieuwe kerstballen te kopen, dat vind ik wat ver gaan. Wel vind ik het heel leuk om ieder jaar mijn kerstballen collectie een klein beetje uit te breiden.

Vroeger hadden wij thuis altijd een bonte boom met allerlei verschillende soorten ballen. De ‘speciale’ kerstballen vond ik altijd het leukst. We hadden altijd een vogeltje in de boom, prachtige zilveren piek en natuurlijk de zelfgemaakte kerstballen van school. Nu ik mijn eigen boom kan versieren samen met mijn kinderen komt er ook ieder jaar wat bij. Zo heeft een oud collegaatje van het geboortekaartje van mijn zoontje een schoentje genaaid en die zit in een kerstbal. Zelf heb ik vorig jaar drie hele lieve ijsbeertjes gekocht, omdat we drie lieve kindjes hebben. Van mijn schoonmoeder heb ik bij de geboorte van mijn tweede ook een prachtige kerstbal gekregen. Dit jaar wil ik mijn boom natuurlijk weer verfraaien met wat nieuwe speciale kerstballen. Kijk je mee naar wat ik allemaal gevonden heb?

 

IJsje

Dit ijsje van Vondels vind ik zo geweldig. Heerlijk met een discodop randje. Welk kindje vindt dit nou geen leuke kerstbal. Hij is toch om op te vreten?

Dit heerlijke ijsje kost 12,50 euro en is hier verkrijgbaar.

vondels-pink-ice-cream-kerstboomhanger

 

 

 

Ruimtevaart kerstballen

Deze ruimtevaart kerstballen set is supercool voor als je kinderen of jij natuurlijk helemaal into de ruimtevaart zijn. Net nu je je ruimtevaart boek van de Albert Heyn vol hebt, kan je weer genieten van deze coole ruimtevaar kerstballen.

Deze spacy ruimteset van drie kerstballen kosten 16,50 euro en kan je hier bestellen.

 

ruimtevaart kerstballen

 

Letter kerstballen

Wat is er nou leuker dan iemand een kerstbal met zijn beginletter cadeau te doen? Ik ga dit jaar de letters van de namen van mijn kinderen kopen…

Deze letter kerstballen kosten 3,95 euro en zijn hier te koop.

 

 

de-bijenkorf-kerstbal-letter-t-6-cm

 

Donut kerstbal

Krijg jij ook zo’n honger als je deze kerstbal in je boom ziet hangen. Je kan deze kerstbal dus maar beter niet kopen als je aan de lijn bent!

Deze donut waar je je vingers bij aflikt kost 11,25 euro en kan je hier kopen.

 

donut kerstbal

Cactus kerstballen

Mijn oma had altijd cactussen thuis staan en de cactus is nu ook weer de ultieme woon accessoire. Is jouw huis helemaal in de botanische sferen dan kunnen deze prachtige cactussen natuurlijk niet ontbreken in jouw boom.

Deze prikkende set van drie cactussen kost 14,95 euro en is hier te koop.

cactus kerstbal &klevering

 

Champagnefles

Tijdens de kerstdagen begint iedereen te denken aan het nieuwe jaar en aan goede voornemens. Om het nieuwe jaar goed in te luiden kan deze prachtige fles champagne natuurlijk niet missen. Hoe leuk is het om deze feestelijke champagnefles in je boom te hebben hangen.

Hou jij ook van een bruisend feestje in je boom? Koop hier dan deze prachtige kerstbal van 12,50 euro.

 

vondels-champagne-bottle-kerstboomhanger

 

 

handtekening Sanne

 

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply