Leuke Hotspots in Delft

0

 

Delft is een prachtige stad. Ik ben er geboren en getogen. Ik voel me er ook echt heel erg thuis. De binnenstad is werkelijk waar prachtig met allemaal mooie grachtjes, bruggetjes en kleine steegjes. De laatste tijd wordt Delft ook steeds leuker, want er komen steeds meer leuke hippe tentjes. 

Hieronder een paar van mijn tips als je in Delft bent en je wil ergens lekker eten of drinken!

KEK

Kek is een hele leuke koffiebar. Ik drink zelf geen koffie, maar je kan er ook heerlijke sapjes en andere drankjes krijgen. De inrichting is heel erg gezellig en aan de voorkant van de zaak hebben ze een hele leuke sapbar. In die bar worden alle sapjes gemaakt en er staat dus allemaal prachtig fruit omheen. Ook kan je bij Kek allerlei leuke hebbedingetjes kopen. Accessoires voor in huis, leuke hebbedingetjes maar ook sieraden. Wij gaan er vaak ontbijten, want ze hebben er heerlijke granola, eiergerechten en brood met avocado. Kek zit aan de voldersgracht, waar de laatste tijd wel meer leuke tentjes bijkomen. Kek is echt een aanrader!

’t Postkantoor

De naam zegt het al, vroeger zat hier het Postkantoor. Dat is er ook gelijk zo grappig aan. Vroeger kwam je hier je brieven posten en nu kan je er heerlijk eten. Bij het Postkantoor is een lekkere ongedwongen sfeer en je kan er lekker eten. Ze hebben vooral in de zomer aan de achterkant een mega groot terras waar je heerlijk in de zon kan zitten. Ook verkopen ze er leuke meubels uit India. Wij hebben er zelf een kastje gekocht wat nu bij ons in de woonkamer staat. 

Hills & Mills

Hills & Mills is een klein tentje, waar je eten kan afhalen, maar je kan er ook s avonds lekker eten. Ze noemen het zelf een fusion van de Indiase en Westerse keuken. Mijn all time favourite is de naan special. Echt heerlijk! Dus wil je met een paar vrienden lekker genieten van de Indiase keuken, dan ben je hier aan het juist adres. 

Toko Idola

Toko Idola heb ik onlangs ontdekt. Je kan er wel zitten, er zijn een paar zitjes, maar dit beveel ik niet perse aan. Wij halen hier heel vaak of je kan het ook via deliveroo bestellen. Dit is echt de lekkerste toko van Delft met een hele vriendelijke eigenaar. De garnalen en tempé zijn hier heerlijk, maar ik was vooral verrast door de boerenkool. Ik vond dit niet echt thuishoren bij een toko, maar ik heb het toch eens genomen en het was heerlijk. Dus heb je een avondje geen zin om te koken, maar wil je wel heerlijk eten. Bestel of haal dan absoluut toko bij Toko Idola.

Hebben jullie nog leuke tips voor mij, laat het dan zeker hieronder weten!

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply