de Fotoslinger – Review + Winactie!

33

Aanstaande dinsdag wordt Feline alweer twee jaar. Alle clichés over dat de tijd zo snel gaat zijn wel echt waar. Ik weet nog zo goed dat ze geboren werd en nu wordt ze alweer twee jaar. Een hele mijlpaal, die natuurlijk gevierd moet worden.

Wanneer er bij ons iemand jarig is versieren we altijd de hele woonkamer met vlaggetjes, slingers en ballonnen. Vaak koop ik voor iedere verjaardag wel weer wat nieuwe dingen, maar dit keer heb ik iets extra speciaals. Van HetFotoalbum.nl mocht ik de fotoslinger uitproberen. Ik heb ervoor gekozen om niet alleen maar een slinger te maken met foto’s van Feline, maar van ons hele gezin. Zo kan ik de slinger ook gebruiken voor de verjaardagen van Tijn en Naut of natuurlijk die van papa of mama.

fotoslinger

Slinger online maken

De slinger maak je heel eenvoudig via de website. Wij hebben gekozen voor de puntvlaggetjes en dan 25 stuks. De vlaggetjes zijn aan beide kanten bedrukt. Je upload je foto’s heel makkelijk via het online programma en daarna kan je nog kiezen of je een wit of zwart touwtje wil. Wij hebben gekozen voor het zwarte touwtje. 

Fotoslinger

In het softwarepakket zijn er ook nog allerlei opties om je slinger te bewerken. Je kunt kiezen uit allerlei achtergronden, plaatjes, tekst toevoegen en bijvoorbeeld een masker over de foto zetten. Ik heb dit niet gedaan, omdat ik de foto’s zelf al mooi genoeg vond. 

Bestelling en levering

Op vrijdagavond heb ik de fotoslinger gemaakt en besteld. Zondag kreeg ik een berichtje dat hij klaar was en dinsdag had ik hem in huis. Op de website staat dat je de fotoslinger met drie werkdagen thuis hebt. Dit is vooral fijn voor mensen die niet alles weken van te voren plannen, maar op korte termijn toch een leuk persoonlijk detail op hun verjaardag willen hebben.

De fotoslinger komt via de post, dus dat is ook erg makkelijk. De foto’s zitten in karton verpakt en het touwtje zit er los bij. Je moet de fotoslinger dus zelf in elkaar zetten. Dit heb je zo gedaan, de gaatjes in het papier zijn wel kwetsbaar, dus daar hadden wel ringetjes in kunnen zitten. Zo blijft de slinger ook langer mooi.

fotoslinger

Conclusie

Ik ben heel erg blij met de fotoslinger en de kwaliteit is prachtig. De foto’s glanzen mooi en het papier is mooi dik. Minpuntje: Tijdens het uploaden van de foto’s had ik niet goed gekeken en ik had dus uiteindelijk te weinig foto’s, maar had dit niet door tijdens het bestellen. Jammer dat het programma dan niet aangeeft dat je te weinig foto’s hebt geupload, want nu kreeg ik een paar lege slingers. Uiteindelijk was dat ook weer niet erg, want mijn kinderen hebben daar nu zelf dingen op getekend en geknutseld, dus nu hebben we daar ook nog een aparte slinger van gemaakt.

Winnen?

*GESLOTEN* Wil jij een fotoslinger van 15 meter met 25 vlaggetjes winnen? Je mag zelf kiezen welke vorm de vlaggetjes hebben.

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je deze fotoslinger wil winnen..
 • Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebook pagina van Mamachallenge leuk vindt.
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 12 februari. Op 14 februari maak ik de winnaar bekend.

De winnaar van de fotoslinger is Anita te Gussinklo. Stuur je even een mailtje naar sanne@mamachallenge.nl?

handtekening Sanne

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

33 reacties

 1. Wat leuk! Ik doe graag mee, mijn moppie is vorige week 1 geworden en ik zou het leuk vinden om een slinger te maken met allerlei foto’s uit haar eerste jaar. Wat je zegt klopt: de tijd vliegt!

 2. Ik doe heel graag mee,ik zou de fotos gebruiken van onze familie shoot die wij na de geboorte van onze zoontje Arvin hebben gedaan? zou zo leuk zijn om ze op een slinger te hebben ☺????

 3. Dat is leuk en gezellig. hiermee worden verjaardagen nog persoonlijker en leuker. of zou ik hem gewoon standaard gezellig op 1 van de slaapkamers hangen?! Ook leuk!

 4. Anita te Gussinklo on

  Super leuk, mijn moeder word in April 85 jaar.
  Zou geweldig zijn om haar leven tot nu toe in foto’s te zien.

 5. Wat een mooie fotoslinger heb je gemaakt. Ik zou ook heel graag een fotoslinger winnen! Ik ben straks namelijk 8 maanden op reis geweest en dan heb ik heel veel foto’s die ik graag een mooie plekje in huis zou willen geven.

 6. Mijn man en ik zijn 20 jaar samen en 12,5 jaar geregistreerd partner. We hebben in de eerste maanden al hordes moeten nemen, die sommige in 50 jaar huwelijk niet tegenkomen. Dit heeft ons gevormd tot wie we zijn. Ik hoop altijd zo sterke twee-eenheid te zijn en blijven. Het lijkt me mooi om foto’s van ons en mooie herinnering samen te voegen en zo de afgelopen 20 jaar als een slinger te zien.

 7. Super leuk! Ik zou deze ook wel willen winnen. Ik ben altijd van het huis versieren bij verjaardagen en gek op foto’s de ideale combi denk ik om liefhebber te zijn van zo’n fotoslinger! 🙂

 8. Wat leuk! Onze zoon wordt eind van de maand 2 jaar, het zou leuk zijn om een slinger te maken met daarop van elke maand een foto + één extra 🙂

 9. Adriana de Ruiter on

  1 jaar alweer, wat gaat dat snel he? Ongelovelijk! Onze jongste pleegdochter is nu 16 maanden en het gaat zó snel! Alvast van harte gefeliciteerd!!!
  Wat een prachtige slinger geef je weg! Ik doe heel graag mee! Ik doe mee voor onze oudste pleegzoon, hij is nu negen jaar en we weten sinds kort dat hij bij ons op zal groeien. Ik zou hem heel graag verrassen met een slinger waarop een stukje van zijn verleden te zien is, zodat op iedere verjaardag ook papa en mama erbij zijn op de slinger, ze horen bij hem voor altijd en dat mag iedereen zien!
  Ik wens je een fijne avond,

 10. Van harte gefeliciteerd met Feline!

  Ik maak graag kans op deze leuke slinger omdat mijn vriend en ik binnenkort 5 jaar samen zijn. Het is leuk om dan een gepersonaliseerde slinger op te hangen.

 11. Oh wat leuk die fotoslinger! Die wil ik zeker ook hebben om iets te vieren. Wat nog geen idee, maar alles is reden voor een feestje toch?

 12. Lisanne Bons on

  Wat ontzettend leuk. Mijn moeder wordt 65 jaar dit jaar. Ik weet zeker dat ze het ontzettend leuk zou vinden om een mooie slinger met foto’s van haar gezin te hebben hangen.

 13. Wat leuk zeg, ik doe graag mee. Ik heb afgelopen weekend een fotocollage van mijn dochters cakesmash opgehangen in haar kamer en toen besefte ik dat haar grote broer helemaal geen foto’s in zijn kamer heeft hangen. Deze fotoslinger zou er heel erg leuk staan

 14. Deze slinger lijkt me super tof om te vullen met foto’s van mijn baby’s eerste jaar. We zijn op zoek naar een leuke manier om foto’s van haar op te hangen in de gang aan de trap en dit lijkt me een heel originele manier!

Leave A Reply