Fashion Friday: Zomers ijsjurkje!

9

 

Een tijdje geleden zag ik dit nieuwe merk, By Ferial op Facebook voorbijkomen. Nu met het lekkere weer kon ik het natuurlijk niet laten om voor Feline een nieuw jurkje te kopen. En wat is er nou leuker dan een jurkje met ijsjes?

By Ferial heeft mannen en vrouwenkleding, maar wat ook erg leuk is dat ze mini en me setjes hebben. Hoe leuk is het om met je kindje samen hetzelfde shirt te dragen. Ze kleden ook Dré Hazes en zijn zoontje. 

De stof van het jurkje is heel mooi zacht en voelt erg lekker aan. Ik heb het jurkje nu al een paar keer gewassen en het ziet er nog steeds prima uit. Ik vind dit erg belangrijk, want het is zo zonde als je een leuk jurkje hebt en na 1 keer wassen is het lelijk. 

       

Ik heb voor Feline maat 86/92 gekocht. Normaal draagt Feline maat 86, dus deze maat sloot daar het beste bij aan. Het jurkje is nog ietwat lang, maar dat geeft bij dit model helemaal niet. Het jurkje kost 29 euro. Ze hebben ook nog een heel leuk t-shirtje met de ijsjesprint en die kost 25 euro. Feline draagt het jurkje met een donkerblauwe legging, maar als het echt hoogzomer is kan ze het jurkje natuurlijk gewoon aan met blote beentjes!

Wat vinden jullie van het jurkje?

Neem eens een kijkje in de webshop van By Ferial (www.byferial.nl) , misschien zit er voor jou en je mini ook iets leuks bij!

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

9 reacties

  1. Ja ik ben er echt heel blij mee. Ik heb hem nu al supervaak gewassen en hij ziet er nog heel goed uit. Ik zag dat jij er ook een truitje van voor mex had gekocht. Leuk!

Leave A Reply