Het stuitert als een bal, maar zweeft als een ballon!

9

Spelen met een bal vinden kinderen geweldig, maar de meeste moeders zijn er niet zo’n fan van als je kinderen binnen met een bal willen spelen. Een barst in je TV omdat je kids zo van voetballen houden, tja….daar is niemand blij mee!

Laat het het Engelse merk BubaBloon nou een speciale bal hebben uitgevonden, waarmee je wel lekker binnen kan spelen! Wij mochten deze gave bal thuis uitproberen. BubaBloon heeft dus een speciale stof ontwikkeld waarmee een gewone ballon transformeert in een veilig, duurzaam, wasbaar en herbruikbare speelgoed ballon. BubaBloon is lichtgewicht, stimuleert de motorische ontwikkeling en is eenvoudig mee te nemen. Veilig en geweldig speelgoed voor kleintjes, maar ook voor volwassenen.

Bubabloon verpakking

BubaBloon en Motorische Vaardigheden

De verpakking ziet er mooi uit en is klein.  Er zit een stoffen zak in en drie ballonnen. Je hoeft alleen maar een ballon op te blazen en hem in de stoffen zak te doen en de Bubabloon is klaar om mee te spelen. Mijn kids waren er uren zoet mee. BubaBloon is het must-have speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling. Wat ook zo fijn is het dit speelgoed het plezier van spelen met een ‘ballon’ veilig maakt voor baby’s, peuters, grote kinderen en zelfs volwassenen.

BubaBloon is perfect om schop- en gooivaardigheden te helpen ontwikkelen. Leuk en licht voor jongere kinderen en er zal niets beschadigen zoals met een echte bal wel een risico is. Hieronder het assortiment ballen, welke vind jij de leukste?

Een aantal redenen waarom BubaBloon gegarandeerd een succes is:

  • Machine wasbaar
  • Handzaam
  • Je kan het samenspel bevorderen binnenshuis
  • Kiddie-duurzaam
  • Beschermt tegen knappen van ballon
  • Kleurrijk
  • Lichtgewicht
  • Je kids kunnen ermee stuiteren
  • Voor kleine kinderen is het een zintuiglijke sensatie
  • Speciaal ontwikkelt om het risico op verslikken en verstikkingsgevaar te verminderen

Wij hebben de Colour your own bal gekregen. Deze bal kan je kind zelf inkleuren met behulp van de meegeleverde, uitwasbare stiften. Ook deze uitvoering is natuurlijk gewoon uitwasbaar.  Alledrie mijn kinderen vinden de bal geweldig en vooral op regenachtige dagen is de bal echt een uitkomst. Zo kan je toch lekker bewegen en spelen met je kinderen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets kapot gaat.

De Bubabloon kan je hier kopen en is te verkrijgen vanaf 8,99 euro.

Bubabloon

handtekening SanneFollow my blog with Bloglovin

Share.

About Author

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

9 reacties

Leave A Reply