Baby musthaves, mijn top 5!

0

 

Ben je in verwachting van je eerste baby of komt je tweede kindje eraan en heb je nog wat tips nodig over spullen die je heel veel gebruikt. Hieronder staan mijn 5 musthaves voor je baby. Dit zijn spullen die ik zelf heb gekocht of gekregen van familie waar ik echt heel blij mee was.

Top 5 Musthaves Baby

Stokke commode

Gijs wilde heel graag deze Stokke commode hebben omdat hij hem er heel mooi uit vond zien. Ik wilde heel graag het ovale stokje bedje, dus de commode paste hier dan wel heel mooi bij. Uiteindelijk hebben we de commode en het stokje bedje van zijn ouders gekregen en we zijn hier nog steeds heel blij mee. De commode heeft aan de zijkant heel fijn twee bakjes waar je de luiers en de doekjes in kan zetten. Onder de commode zijn twee planken met opgebroken eronder. Dit vond ikzelf uiteindelijk niet zo superhandig. Ik had toch liever lades gehad of drie planken, want de opberg bakken zijn wel heel erg diep en dan wordt het bij mij al snel een rommeltje. Wat het allergrootste voordeel van de Stokke commode is dat je kindje recht voor je ligt. Dus zijn voetjes zijn bij jouw buik. Dit schijnt de beste manier van verschonen te zijn, omdat je de beentjes van het kind dan recht op tilt en niet schuin. Ook met aankleden is het erg makkelijk en met dit aankleedkussen krijgen ze minder snel een voorkeurshouding omdat ze je recht kunnen aankijken. 

BabyBjorn wipper

De wipstoel van BabyBjorn is echt een top aankoop geweest. We vonden hem best wel prijzig en we hebben ook best even getwijfeld, maar uiteindelijk hebben we hem toch gekocht voor Tijn. De wipper is helemaal van stof, dus hij is heel zacht. Kindjes kunnen er ook al snel in, omdat je hem ook in verschillende standen kan zetten. De hoes haal je er heel makkelijk af en kan je dus lekker wassen als er vlekken op komen. Alledrie onze kindjes hebben hier heel veel gebruik van gemaakt. Je kan hem ook helemaal plat inklappen, dus wij namen hem ook vaak mee naar vrienden en familie.

Puckababy

Tijn was aan het begin best wel onrustig als baby. Mijn schoonzusje had voor haar kindje een puckababy piep gekocht en was daar heel tevreden over. Voor Tijn heb ik er toen ook 1 gekocht en dit werkte voor hem heel goed. Hij kon hierdoor rustiger slapen. In plaats van da hij max een uurtje doorsliep, sliep hij nu drie en soms wel vier uur achter elkaar. Voor ons was dit dus echt een uitkomst.

Chico nachtlampje

Het chico nachtlampje is een heel lief lampje voor op de babykamer. Er komen verschillende muziekjes uit en er worden sterren op het plafond geprojecteerd. Tijn, Naut en Feline hebben er alledrie heel veel plezier van. Tijn en Naut hebben de blauwe en Feline heeft een roze. Voor baby’s is het denk ik ook een klein ritueeltje. Ze weten dan als het lampje aangaat dat ze dan gaan slapen.

Hydrofiel luiers

Hydrofiel luiers kan je niet genoeg hebben. Ze zijn handig voor allerlei dingen. Ik gebruikte ze als spuuglapje, op het matrasje lag er altijd een. Ook op de commode legde ik er altijd een neer en ik droogde de kindjes er na het douchen ook altijd mee af. Je hebt nu ook die grotere hydrofieldoeken. Die vind ik ook helemaal geweldig. Deze hydrofieldoeken neem ik ook altijd mee naar het strand of naar het park. Hier kunnen de kids heerlijk op zitten.

 

Uiteraard zijn er nog veel meer topproducten voor baby’s. Wat zijn jouw favorieten? Zet ze hieronder in een berichtje! In mijn vlogs laat ik mijn dagelijkse leven zien met mijn kindjes en komen mijn favoriete producten uiteraard ook voorbij. Kijk je gezellig mee?

 

 

 

 

Share.

About Author

Avatar

Sanne Post woont in Delft met Gijs, de liefde van haar leven. Samen hebben ze drie kleine schatjes. Tijn, Naut en Feline.

Leave A Reply